Εκδήλωση του ΕΠΑΛ Τήνου στο ΙΤΗΠ με θέμα την οδική ασφάλεια

Πρόσκληση

Ο τομέας Μηχανολογίας του ΕΠΑΛ Τήνου, στο πλαίσιο δράσεων ευαισθητοποίησης των μαθητών της Τοπικής κοινωνίας για την οδική συμπεριφορά, έχει προσκαλέσει τον κ. Δημήτρη Αντωνίου ώστε να πραγματοποιήσει εκπαιδευτικές επισκέψεις στα σχολεία, στους φορείς και Συλλόγους του νησιού.

Οι εκπαιδευτικές αυτές επισκέψεις του κ. Αντωνίου, με τον βιωματικό του λόγο και με σύμμαχο το κόμικ του, ‘’Λέμε STOP στην οδική ανασφάλεια’’, είναι μια σημαντική προσπάθεια στη διαμόρφωση της σωστής κυκλοφοριακής συμπεριφοράς των νέων.

Η παιδεία και η κυκλοφοριακή αγωγή είναι άλλωστε η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να μειωθούν στο μέλλον τα τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Αντωνίου…

Ο Δημήτρης Αντωνίου, στα τριάντα του χρόνια, δεν σταματάει στιγμή να δημιουργεί παρά το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο από τα δεκαέξι του χρόνια. Πραγματοποίησε σε μόλις τέσσερα χρόνια της σπουδές του στο τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Η κεντρική βιωματική του ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου, ώρα 18:30 μ.μ. στην κεντρική συνεδριακή αίθουσα του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού.

ΗΜ/ΝΙΑ

30 Μαρ 2024
Παρήλθε!

ΩΡΑ

6:30 pm