48ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο 

Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού

27-30 Σεπτεμβρίου 2021

“H συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση, η ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων και εμπειριών που στοχεύει το κάθε συ­νέδριο του ΕΣΝΕ προσφέρει ανεξάρτητα σε όλους τους νοσηλευτές εφόδια για την άσκηση της νοσηλευτικής και της παροχής καλύτερης ποιότητας φροντίδας στους ασθενείς.

Ο ΕΣΝΕ παρακολουθώντας όλα τα δρώμενα στον χώρο της υγείας στη χώρα μας αλλά και διεθνώς προσκαλεί όλους τους νοσηλευτές τόσο τους κλινικούς όσο και τους ασχολούμενους με την εκπαίδευση να μεταδώσουν στους νεότερους με τις εισηγήσεις τους στο συνέδριο ολοκληρωμένη γνώση που θα απορρέει από τεκμηριωμένη πρακτική του χώρου εργασίας τους. Επίσης μέσω των εισηγήσεων και των προσεγγίσεων διαμηνύεται ο προβλη­ματισμός των νοσηλευτών σε θέματα φροντίδας υγείας που αποτελούν και το κύριο έργο προσφοράς προς τον άνθρωπο.

Τα θέματα του Συνεδρίου άπτονται όλων των αντικειμένων που αφορούν το άρρωστο αλλά και το υγιές άτομο, όπως και τη νοσηλευτική γενικότερα και θα γίνει προσπάθεια να απαντηθούν πολλά ερωτήματα που απασχολούν στο χώρο της υγείας.” (Δελτίο Τύπου του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος- ΕΣΝΕ).

Το 48ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο θα πραγμα­τοποιηθεί υβριδικά (δια ζώσης & διαδικτυακή παρακολούθηση).

Το πρόγραμμα του 48ου Πανελλήνιου Νοσηλευτικού Συνεδρίου

ΗΜ/ΝΙΑ

27 - 30 Σεπ 2021
Παρήλθε!

ΩΡΑ

2:30 pm

Location

Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού
Ακτή Γ. Δρόσου, Τήνος, Tinos, GR-84200
Website
http://itip.gr
Κατηγορια