Κάλαντα στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού και έκφραση Ευχαριστηρίων

ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

Τα Δημοτικά είπαν τα Κάλαντα στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, που εκφράζει Ευχές και Ευχαριστίες

Για άλλη μια χρονιά, η είσοδος του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού και η Ακτή Δρόσου φιλοξένησαν τον όμορφο ήχο των παιδικών φωνών και τα χαμογελαστά πρόσωπα των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της Τήνου. Οι παραδοσιακές μελωδίες, τα κάλαντα, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς συνδυάστηκαν με τον ήχο των κυμάτων και της πρωινής Νοτιάς, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εορταστικής ευφροσύνης.

Οι μαθητές, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, προσέφεραν στα Μέλη του Δ.Σ. και στο προσωπικό του Ιδρύματος, καθώς και σε όσους παρευρέθηκαν, μοναδικές στιγμές πνευματικής ανάτασης και παιδικής ξεγνοιασιάς για την υποδοχή των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Χρόνου.

Εκ μέρους του Ι.ΤΗ.Π., το μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου κα Καλομοίρα Σιδέρη ευχαρίστησε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς τους για τη συμμετοχή τους τόσο σε αυτήν την τελευταία δράση πριν τα Χριστούγεννα όσο και σε όλες τις προηγούμενες, που έλαβαν χώρα στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, και κυρίως τη συγγραφή και ανάγνωση παραμυθιών που ανέλαβαν τα Δημοτικά Σχολεία της Τήνου, αλλά και τον στολισμό του Μεγάρου που υλοποιήθηκε από το Γυμνάσιο και τα Δημοτικά Σχολεία.

Κατά την αποχώρησή τους, οι μαθητές έλαβαν ως ελάχιστο ευχαριστήριο μικρά αναμνηστικά Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού ευχαριστεί θερμά όλους, μικρούς και μεγάλους, όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία των δράσεων που πραγματοποίησε για τις εορτές των Χριστουγέννων. Ήτοι : Τα Δημοτικά Σχολεία της Χώρας για τη συγγραφή παραμυθιών, τον στολισμό του ΙΤΗΠ και τα κάλαντα που είπαν, το Γυμνάσιο Τήνου για τον στολισμό του χώρου υποδοχής του μεγάρου και την οικογένεια του κ. Στέλιου Βελαλόπουλου για το παραδοσιακό μοντέλο σκάφους «τύπου λίμπερτυ- μετάκο» που κάθε χρόνο κοσμεί την είσοδο του μεγάρου μας.

Επιπλέον ευχαριστεί για τη συνεργασία κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς όλων των Σχολείων σε Α’θμια και Β’θμια εκπαίδευση, τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς του τόπου μας, τους

εθελοντές, τους συμμετέχοντες μουσικούς, εικαστικούς, ομιλητές και συνδιοργανωτές των δράσεών μας, όπως και τους χορηγούς και υποστηρικτές αυτών. Και φυσικά ευχαριστεί και ευγνωμονεί το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, τον Σεβασμιώτατο Πρόεδρό του και τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του για την υποστήριξη και αγαστή συνεργασία.

 

Εύχεται δε, για τις εορτές των Χριστουγέννων και του Δωδεκαημέρου και το νέο έτος, σε εκείνους και σε όλον τον κόσμο:

«Αγάπη, Υγεία και τη Θεία Ευλογία».