ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Τρέχουσες

……είμαστε διαφορετικοί αλλά ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ μαζί!

15 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου 2013

   Οι εικαστικές δραστηριότητες είναι από τις πιο ευχάριστες και συναρπαστικές δραστηριότητες. Παιδιά και ενήλικες για τέσσερις μήνες - στα πλαίσια του σεμιναρίου «Εικαστικές Εφαρμογές», που για τέταρτη συνεχή χρονιά οργάνωσε το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού από τον Ιανουάριο έως και το Μάιο - εκφράστηκαν δημιουργικά, ταξίδεψαν μέσα από τα χρώματα, σχεδίασαν, δούλεψαν στον καμβά, δημιούργησαν κατασκευές. Τους δόθηκε η ευκαιρία να καλλιεργήσουν τη συνδυαστική τους ικανότητα μέσα από απλές τεχνικές, δουλεμένες όμως με αγάπη, όρεξη, ζωηρή φαντασία, προσοχή, μεθοδικότητα, κατάθεση ψυχής.

Οι δραστηριότητες ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους, που έδιναν όλο τους το είναι στην προσπάθεια για μάθηση και δημιουργία. Παιδιά από 10 ετών και άνω και ενήλικες ξεδιπλώνουν ακόμη μια χρονιά τις δικές τους ικανότητες, δουλεύοντας ομαδικά, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα ιδιαίτερα ταλέντα εκάστου.

Η κοινή τους έκθεση φέρει τον τίτλο «...είμαστε διαφορετικοί αλλά δημιουργούμε μαζί» και πραγματοποιείται στο μέγαρο του Ι.ΤΗ.Π. από 15 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου 2013.


Για ομαδικές επισκέψεις και οργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ι.ΤΗ.Π. στο: 2283029070.

Εγκαίνια: Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 και ώρα 8:00 μ.μ.

Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη, Πέμπτη: 9:00-15:00 Παρασκευή – Δευτέρα: 10:30-14:00 & 19:30-21:30

Διδασκαλεία - Επιμέλεια Εργαστηρίων και επιμέλεια Έκθεσης:
Ελένη Γλύνη, απόφοιτος ΑΣΚΤΑ (τμήματα ανηλίκων)
Αναστασία Χατζίρη, καθηγήτρια ζωγραφικής – χαρακτικής (τμήματα ενηλίκων)

 

[Φωτογραφίες από την Έκθεση]


Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού Ηλεκτρονική διεύθυνση : info@itip.gr, itip@thn.forthnet.gr